У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Республика 2015

4 вересня 2015, 13:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Республіка 2015 в Кам'янець-Подільському відбудеться 4 вересня 2015 о 13:00. Ви можете легко замовити і придбати квитки на концерт, сплативши їх будь-яким зручним для вас способом: через інтернет - банківською картою VISA / MasterCard або Приват24, готівкою у наших касах. Встигніть придбати перші квитки на Республіку-2015!
 
У Кам’янці-Подільському митці знову візьмуться за свою зброю. 4, 5, 6 вересня у місті Кам’янець-Подільський на Хмельниччині відбудеться п’ятий міжнародний фестиваль Республіка-2015.
 
Фестиваль Республіка-2015 обіцяє бути ще насиченішим. Декілька динамічних сцен, різноманітні акції, цікаві майстер-класи, захоплюючі учасники та очікувані хедлайнери, казкові малюнки на стінах міста. Так-так! Республіка-2015 обіцяє бути ще крутішою.
 
Уже чотири роки фестиваль об’єднує тисячі людей, які з’їжджаються до Кам’янця не лише з України, але й з-за кордону.
У нелегкі для нашої країни часи саме мистецтво  підтримує моральний дух людей, надихає їх та підтримує віру в перемогу. Так було завжди: один береться за зброю, а інший – за перо.
Фестиваль Республіка об’єднує українців, які приїжджають з найрізноманітніших куточків нашої країни та закордонних гостей. Протягом трьох днів гості фестивалю спілкуються, діляться думками, знайомляться, слухають музику, милуються містом та стріт-артом, яким митці прикрашають стіни будинків міста.
Фестиваль єднає людей та допомагає їм відчути,  що українці – єдиний та сильний народ.
Як відомо, кошти, які організатори збирають під час фестивалю, витрачають на створення малюнків на будинках міста, а минулого року за кошти з фестивалю організатори придбали для бійців в АТО необхідні речі.р'єру, якщо замовите квиток з доставкою.
Організатори Республіки  мають на меті виховувати патріотичну, креативну та суспільно - активну молодь, яка, приїжджаючи на фестиваль, не лише споглядає за ним зі сторони, але й може долучитися до процесу. Щороку відвідувачі мають можливість взяти участь у різноманітних майстер класах та гуртках,відкрити для себе багато нового та навчитись новому ремеслу.
 «Мистецтво – наша зброя», і прийшов час за неї братись.

Придбати квиток на Республика 2015 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Кам'янець-Подільський.

Республика 2015 відбудеться 4 вересня 2015, 13:00, п’ятниця в Стара фортеця. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.